Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/01/2006

Περισσότερα χρήματα, για τα αθλητικά σωματεία του Νομού μας

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ορφανού, η οποία υπογράφηκε στις 20 Δεκεμβρίου του 2005, αποφασίστηκε να δοθεί ως τακτική επιχορήγηση για τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Κεφαλονιάς και Ιθάκης για την περίοδο 2004-2005, το ποσό των 41.400€
Ειδικότερα, η απόφαση αυτή προβλέπει ότι κάθε σωματείο Α’ Κατηγορίας θα λάβει 2.200€, κάθε σωματείο Β’ Κατηγορίας 1.600€ και κάθε σωματείο Γ’ Κατηγορίας από 1.100€.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή ο βουλευτής του Νομού Πέτρος Αλιβιζάτος έκανε την παρακάτω δήλωση:
« Η επιχορήγηση των ποδοσφαιρικών σωματείων του Νομού μας από τα κονδύλια της ΓΓΑ αποτελεί μια σημαντική βοήθεια, ώστε να μπορούν να επιτελούν το σημαντικό έργο και προσφορά τους προς την τοπική μας κοινωνία και ιδιαίτερα προς τη νέα γενιά μας. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ύστερα από πολλά χρόνια τα σωματεία της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς και Ιθάκης λαμβάνουν την επιχορήγηση τους έγκαιρα και μέσα στη χρονιά που έληξε η ποδοσφαιρική περίοδος. Ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι παρά τη δυσμενή δημοσιονομική συγκυρία της χώρας, φέτος τα χρήματα που δόθηκαν είναι περισσότερα από τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι η άριστη συνεργασία που διατηρώ με το Προεδρείο της ΕΠΣΚΙ θα έχει και στο μέλλον σημαντικά θετικά αποτελέσματα και θα αποδειχθεί αποτελεσματική ως προς την διεκδίκηση ακόμη μεγαλύτερων επιχορηγήσεων για τα σωματεία του Νομού μας.»

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency