Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/12/2005

Το 6ο Δημοτικό στις αίθουσες του σημερινού δευτέρου...

Την πρόταση του βουλευτή του Νομού μας Π. Αλιβιζάτου να χρησιμοποιηθούν οι προκάτ αίθουσες που στεγάζεται αυτή τη στιγμή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου -μόλις ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του- για το 6ο Δημοτικό, προκειμένου να ξεκινήσει τη λειτουργία του την επόμενη σχολική περίοδο, αποδέχτηκε ο δ/νων σύμβουλος του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) Π. Παταριάς.Με επιστολή που απέστειλε προς την γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Ε. Μήλα, ο βουλευτής του Νομού μας αναφέρει τα εξής:

Αγαπητή κα Μήλα,

Επιθυμώ να σας πληροφορήσω ότι πρότεινα στο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ) Παναγιώτη Παταργιά άμα τη αποπερατώσει του Διδακτηρίου του Β Δημοτικού Αργοστολίου να χρησιμοποιηθούν οι υφιστάμενες προκατασκευασμένες αίθουσες για την εγκατάσταση του ΣΤ Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η έναρξη λειτουργίας του από τη νέα σχολική περίοδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΚ ενέκρινε την πρόταση παρακαλώ δε να ενημερώσετε σχετικώς τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας και να ενεργήσετε τα δέοντα.
Π. Αλιβιζάτος

Η Ν.Ε. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας πρόκειται να συνεδριάσει την προσεχή Δευτέρα 19/12 και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency