Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/12/2005

Οι διαιτητές δεν ξανασφυρίζουν τον Ολυμπιακό Κεφαλονιάς

Οριστική απόφαση να μην διαιτητεύσει ξανά αγώνες του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, πήρε το Δ.Σ. του τοπικού Συνδέσμου Διαιτητών, μετά και την προχθεσινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου.
Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρουν τα εξής:
Το Δ.Σ./ΣΔΠΚΙ σε συνέχεια της επιστολής που δημοσιεύθηκε στον τοπικό Τύπο από το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς έχει να δηλώσει τα εξής:
1. Συνομιλεί μόνο με τον επίσημο Ολυμπιακό και το νόμιμο Συμβούλιό του ενώ αντιθέτως δεν αποδέχεται παράνομα και αντικανονικά μέλη του.
2. Ενώ ορίστηκε συνάντηση για συζήτηση των προβλημάτων που προέκυψαν από τον ξυλοδαρμό των διαιτητών του αγώνα Ολυμπιακού-Ομαλών οι κ.κ. του Δ.Σ. του Ολυμπιακού επέλεξαν το δρόμο της φανφάρας, της αυτοπροβολής και της συκοφαντίας.
Δεν μας ενοχλεί το κείμενο που δημοσιεύθηκε, αλλά η παράγραφος που αναφέρεται στο "δούναι και λαβείν", τη στιγμή μάλιστα που η ανακοίνωση των τοπικών εφημερίδων φέρει την υπογραφή του Ε. Σταμένη του νόμιμου γενικού γραμματέα του Σωματείου. Όλοι οι εκατομμυριούχοι που ξοδεύουν τα εκατομμύριά τους για το ποδόσφαιρο και χαρακτηρίζουν τους διαιτητές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ανθρώπους του λαβείν προφανώς αναζητούν διαιτητές πολυτελείας και ακριβοπληρωμένους. Για το λόγο αυτό τους δίνουμε με χαρά μας τη δυνατότητα να τους έχουν.
Τέλος οι διαιτητές ποδοσφαίρου της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης από σήμερα και στο εξής δεν πρόκειται να ξαναδιαιτητεύσουν αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς.
Καμία δύναμη ή εξουσία δεν πρόκειται να αλλάξει αυτή μας την απόφαση (ΚΕΔ, ΕΠΟ, ΕΠΣΚΙ, ΟΔΠΕ).

Για το Δ.Σ./ΣΔΠΚΙ
Ο πρόεδρος
Φ. Κουμαριώτης
Ο γεν. γραμματέας
Ε. Μενεγάτος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency