Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/11/2005

Ακαδημία Ποδοσφαίρου πρόκειται να λειτουργήσει η Ε.Π.Σ.Κ.Ι

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ πρόκειται να λειτουργήσει Ακαδημία Ποδοσφαίρου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της στα Φαρακλάτα, υπό την αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ και με την φροντίδα προπονητών των εθνικών ομάδων. Η Ακαδημία θα είναι ανοικτή και προσβάσιμη και στους προπονητές των ποδοσφαιρικών επαγγελματικών ομάδων, στους οποίους θα δίνεται η δυνατότητα να την επισκέπτονται προκειμένου να επιλέγουν ποδοσφαιρικά ταλέντα.
Καλούνται όλοι οι μικροί μαθητές και μαθήτριες ηλικίας από 7 έως 14 ετών που επιθυμούν, να συμμετάσχουν στις προπονητικές ομάδες που θα οργανωθούν με βάση την ηλικία τους, να δηλώσουν συμμετοχή και να ενημερωθούν για τα απαραίτητα δικαιολογητικά υγείας που πρέπει να προσκομίσουν.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να μάθουν ποδόσφαιρο ανεξάρτητα αν έχουν ποδοσφαιρικό δελτίο και ανήκουν σε κάποια ομάδα.
Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί από τους έμπειρους Ενωσιακούς προπονητές με την παρουσία και καθοδήγηση προπονητών των εθνικών ομάδων μας.
Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε και από αυτήν την πλευρά τα αθλητικά ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας μαθαίνοντας τους μικρούς μαθητές ποδόσφαιρο, φέρνοντάς τους σε επαφή με καταξιωμένους προπονητές και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, βοηθώντας ταυτόχρονα τα ποδοσφαιρικά ταλέντα να αναδειχθούν.
Πληροφορίες δίνονται καθημερινά και ώρες 9:00’ έως 12:00’ στα Γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. από την κα Κοσμάτου, υπεύθυνη της Ακαδημίας, ή τηλεφωνικά στο 2671023568.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency