Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/08/2005

Παραχωρήθηκε ένα Mini Bus στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου

Από το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, πως το αίτημα μας ακριβώς μετά το πέρας της Ολυμπιάδας, προς τα Ολυμπιακά Ακίνητα "ΑΘΗΝΑ 2004", αλλά και προς τον Βουλευτή μας κ. Πέτρο Αλιβιζάτο για την παραχώρηση ενός Mini Bus ευέδωσε στις 17/08/2005 μας ειδοποίησαν να το παραλάβουμε.
Η πραγματοποίηση του αιτήματος μας καρποφόρησε, μετά από συντονισμένη και δυναμική προσπάθεια του Βουλευτή μας και αυτό γιατί πιστεύουμε ότι, η εκτίμηση στον Ιστορικό Σύλλογο μας, στα έξι τμήματα που λειτουργούν, στις τρεις Ομοσπονδίες στις οποίες ανήκουμε, στο μεγάλο αριθμό αθλητών που έχουμε κατά τμήματα, στις διαχρονικές επιτυχίες μας, αλλάκαι στις αναρίθμητες κατ έτος μετακινήσεις μας, οδήγησαν προς το γεγονός αυτό.
Η απόκτηση του Mini Bus, θα βοηθήσει τα μέγιστα στο μέλλον τον Όμιλο μας και υποσχόμεθα ότι θα διατηρήσουμε την ανοδική μας πορεία προς το καλό των παιδιών μας, του αθλητισμού, αλλά και κατ επέκταση της προβολής του τόπου μας.
Η πράξη της συμπαράστασης του Βουλευτή μας, γι αυτό το απόκτημα, αποδεικνύει τις προοδευτικές τάσεις, την εκτίμηση της κυβέρνησης προς το πρόσωπο του και αποδεικνύει για άλλη μία φορά, ιστορικά, ότι το Κεφαλλονίτικο πνεύμα μπορεί να κερδίσει κάτι που για άλλους είναι ακατόρθωτο και μοιρολατρικά το εγκαταλείπουν.
Η Διοίκηση του Ομίλου μας, οι προπονητές, οι γονείς, οι αθλητές μας, ευχαριστούμε τον Βουλευτή Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, για την αγάπη και την φροντίδα που επέδειξε για τα παιδιά και για την εκτίμηση προς το Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.
Ευχόμαστε συνέχιση του έργου του.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α
Ο Πρόεδρος
Δ. Νιφοράτος

Για το Δ.Σ. του Π.Σ.Γ.Κ.Α. Ν.Ο.Α
Η Πρόεδρος
Θ. Ασκητή

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency