Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/08/2005

17η διεθνής ιστιοπλοϊκή εβδομάδα Ιονίου 2005

Από την Κυριακή 7/8/2005 ως την Κυριακή 14/8/2005 διεξήχθη με τεράστια με επιτυχία η 17η Διεθνής Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα Ιονίου (Ράλι Ιονίου).
Ο Αγώνας διοργανώθηκε φέτος από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών και είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή από όλες τις άλλες διοργανώσεις. Συνολικά έλαβαν μέρος περίπου 65 σκάφη με 450 μέλη πληρωμάτων.
Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς & Ιθάκης, σαν συνδιοργανωτής Όμιλος προσέφερε όλη την τεχνική βοήθεια που του ζητήθηκε στη Αγ. Ευφημία, όσον αφορά τον τερματισμό και την εκκίνηση των σκαφών.
Επίσης συμμετείχε με 3 σκάφη ( το ένα εκτός συναγωνισμού). Το Αγωνιστικό σκάφος του Ομίλου ‘’ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ’’, με κυβερνήτη τον Αγγελο Κόκκαλη, διακρίθηκε και αγωνιστικά, κυρίως στο μπράτσο ‘’ Αγ. Ευφημία – Ζάκυνθος’’ όπου τερμάτισε 4ο από όλα τα συμμετέχοντα σκάφη και 3ο στην κατηγορία του. Επίσης το Σκάφος ‘’Super Dooper’’ με κυβερνήτη το Διονύση Κόμη
ήταν 6ο στην κατηγορία του.
Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Πυλάρου, για την θερμή υποδοχή που επεφύλαξε στους συμμετέχοντες, τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημ. Τσελίκα για την άψογη διοργάνωση και τις Λιμενικές Αρχές της Κεφαλονιάς για την συμπαράστασή τους στην επιτυχία του Αγώνα.
Επίσης ο Όμιλός μας θέλει να συγχαρεί τον Έφορο Ιστιοπλοΐας του Ομίλου μας κ. Θανάση Αυγερινό, που με την προσωπική του προσφορά σε ώρες και χρήμα συντηρεί το Σκάφος του Ομίλου μας ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ, τον Κυβερνήτη Αγγελο Κόκκαλη που ήταν και ο νεώτερος μεταξύ όλων των κυβερνητών και τέλος όλους τους συμμετέχοντες.
Ελπίζουμε η επόμενη διοργάνωση να είναι τουλάχιστον αντάξια της φετινής και η Πολιτεία να συμβάλει χρηματικά, ώστε ο κάθε διοργανωτής Όμιλος να μην έχει κάθε φορά το άγχος του οικονομικού βάρους.

Από το Δ.Σ. του ΝΟΚΙ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency