Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/10/2004

Νέες διακρίσεις του Ν.Ο.Α στους κωπηλατικούς αγώνες στον Πειραιά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 10/10 το τμήμα κωπηλασίας συμμετείχε στους Αγώνες Κωπηλασίας του Κωπηλατικού Ομίλου Ελλάδας, οι οποίοι ήταν αφιερωμένοι στα 20 χρόνια λειτουργίας του Ομίλου στον Πειραιά.

Συμμετείχαν τα Σωματεία: Όμιλος Ερετών, Ε.Ν.Ο. Αιγυπτιωτών, Ν.Ο.Ν.Φ. Πειραιά, Ν.Α. Σύνδεσμος, Ν.Ο.Π. Τροιζηνίας, Ο.Ν.Α. Τροιζηνίας, Ν.Α.Ο. Σαλαμίνας με μεγάλο αριθμό αθλητών. Ο ΝΟΑ έλαβε μέρος με 8 αθλητές-τριες, από τους οποιόυς οι 7 πήραν μετάλλιο:

Βασίλη Μαρία 1Χ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 89-92 ΘΕΣΗ 1η
Γασπαράτος Χρήστος 1Χ ΠΑΙΔΩΝ ΘΕΣΗ 1η
Πετράτος Αλέξης 1Χ ΕΦΗΒΩΝ ΘΕΣΗ 1η
Τζωρτζάτου Μαρία 1Χ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 92 ΘΕΣΗ 2η
Τσάναι Ερίντα 1Χ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΗ 3η
Μπουζούκα Εύα 1Χ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 89-92 ΘΕΣΗ 3η (1η σειρά)
Αντωνυ Αννα 1Χ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 89-92 ΘΕΣΗ 3η (2η σειρά)
Παπαγιάννης Κώστας 1Χ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΗ 4η

Το Δ.Σ. του ΝΟΑ συγχαίρει τους αθλητές, οι οποίοι ακούραστα και υπακούοντας στην προπονήτρια τους έφεραν τις επιτυχίες στον Όμιλο, καθώς και την προπονήτρια κα Ειρήνη Κουνάδη για την προσπάθεια την οποία κάνει για να ανεβαίνει το επίπεδο της κωπηλασίας στο Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου.

Εξάλλου το τμήμα καγιάκ αποτελούμενο από 10 αθλητές και συνοδούς αναχωρεί για τα Χανιά της Κρήτης όπου θα συμμετέχει στους Διεθνείς Αγώνες Καγιάκ που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στις 16-17/10/2004.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency