Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/08/2005

Επιτυχείες του Ν.Ο.Α στην Καστοριά

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, κάνει γνωστό, ότι για άλλη μια φορά συμμετείχαμε στο 71° Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, Κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά 30-31/08/2005.
Ο Όμιλος μας συμμετείχε με δύο αθλητές του, τον Χριοτόδουλο Γασπαράτο και την Μαρία Βασίλη. Προπονήτρια του τμήματος την κ. Ειρήνη Κουνάδη και συνοδό τον κ. Λ, Νιφοράτο.Είμαστε στην ευχάριστη θέση και γεμάτοι ευτυχία, να σας ανακοινώσουμε, ότι επιτέλους μετά από έξι χρόνια προσπαθειών και καρτερικότητας, καταφέραμε το δέντρο της κωπηλασίας να καρποφορήσει.
Έτσι, η Μαρία Βασίλη, κατάφερε μέσα από είκοσι άλλες αθλήτριες της κατηγορίας της, να διακριθεί και να καταλάβει την 3η Πανελλήνια θέση.
Ο Χρήστος Γασπαράτος με τις προσπάθειες του κατετάγη 9ος
Θεωρούμε τη νίκη αυτή σημαντική, γιατί, όπως και τα υπόλοιπα τμήματα μας, η κωπηλασία κατέκτησε πανελλήνια διάκριση.
Συγχαίρουμε αθλήτρια και προπονήτρια , τους γονείς, τους υπόλοιπους αθλητές μας για την προσπάθειά τους και ευχόμαστε όλοι μαζί, να προχωρήσουμε για καλύτερες επιδόσεις για το καλό του Ομίλου μας και κατ' επέκταση του τόπου μας.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency