Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/07/2005

Διαδοχικές αποτυχίες για την ομάδα του Αίνου

Η ομάδα του Αίνου στο σόφτμπολ, μετά τις 2 συνεχόμενες νίκες, οδηγήθηκε σε μια σειρά από άτυχα αποτελέσματα, είτε λόγο κακών εμφανίσεων, είτε λόγω ατυχίας. Η αρχή έγινε την Πέμπτη με την ομάδα τις Ευριάλης, εκεί που ενώ νικούσε η ομάδα μας και έχοντας πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές που μπορούσε, σφήκα τσίμπησε παίχτρια που αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Έτσι, η ομάδα έμεινε με 8 παίχτες και σύμφωνα με τους κανονισμούς του αθλήματος ο αγώνας κατοχυρώθηκε στις αντιπάλους.
Στη συνέχεια, χθες το απόγευμα μετά από κακή εμφάνιση ηττηθήκαμε με 8 – 7 από τον Ιωνικό Νικαίας, ενώ σήμερα η ήττα ήρθε σχεδόν φυσιολογικά από την ομάδα του Αιγίου με 12 – 6, καθώς από την αρχή οι παίκτριες της ομάδας μας πραγματοποίησαν μια σειρά από λάθη που δεν τις άφησαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ σε κανένα σημείο του αγώνα.
Αύριο Κυριακή, στις 11 το μεσημέρι ακολουθεί ο τελευταίος αγώνας ενάντια στην ομάδα του Φάρου που θεωρείται εύκολος, είναι όμως απαραίτητη η προσοχή, αφού στο συγκεκριμέν9ο άθλημα τίποτα δεν είναι προδικασμένο.
Με νίκη εισερχόμαστε στην τετράδα και προκρινόμαστε στα ημιτελικά που αρχίζουν από την επομένη.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency