Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
30/06/2005

17ο διεθνές φεστιβάλ γενικής γυμναστικής Κεφαλονιάς 29/6 - 4/7

Με τη φαντασμαγορική Τελετή Έναρξης, ανοίγει την Πέμπτη 30 Ιουνίου το βράδυ, στο πανέμορφο Αργοστόλι, η αυλαία του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής «Κεφαλονιά 2005». Μιας διοργάνωσης που άνοιξε τις «πύλες» της το 1988, και αγκαλιάστηκε εξ’ αρχής από τον κόσμο της Κεφαλονιάς, τις τοπικές Αρχές, αλλά και την ιδιωτική πρωτοβουλία, με αποτέλεσμα να γίνει θεσμός.Το Φεστιβάλ αυτό είναι πλέον πασίγνωστο στο εξωτερικό και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τόσο η Ευρωπαϊκή, όσο και η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής το έχουν εντάξει στο Καλεντάρι τους.

Φέτος, μάλιστα, για πρώτη φορά θα βρεθούν στην Κεφαλονιά εκπρόσωποι της Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 1.500 αθλούμενοι από Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία, Πολωνία, Σλοβενία, Βουλγαρία και Νιγηρία!

Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, θα παρουσιάσουν τα υπέροχα προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής. Μοναδικό του έπαθλο θα είναι η χαρά της συμμετοχής και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Πέμπτη 30/06: Τελετή Έναρξης στις 9.30’ μ.μ., Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου
Παρασκευή 01/07: Πρώτη Παρουσίαση στις 8 μ.μ., Κεντρική Πλατεία Ληξουρίου
Σάββατο 02/07: Δεύτερη Παρουσίαση στις 8 μ.μ., Στάδιο Κουρκουμελάτων
Κυριακή 03/07: Κεντρική Εκδήλωση στις 6.30’ μ.μ., Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης»

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, και Πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Επτανήσων «Κεφαλονιά»,. κ. Σταύρος Μπασιαρδής, τόνισε: «Το 17ο Διεθνές Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής είναι γεγονός». Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, διότι φέτος οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θα λάβουν μέρος περισσότερες από πενήντα ομάδες, από επτά χώρες! Το Φεστιβάλ της Κεφαλονιάς αποτελεί Διεθνές γεγονός στο χώρο της Γυμναστικής και έχει την πλήρη αποδοχή, αλλά και την στήριξη της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μας τιμά, επίσης, το γεγονός ότι συμμετέχουν πολυάριθμα γκρουπ απ’ όλη την ελληνική Περιφέρεια. Καλωσορίζω όλους τους αθλούμενους και τους εύχομαι καλή διαμονή στο πανέμορφο και φιλόξενο νησί μας».

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency