Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟ Φωκάτα - ΠΑΟ Κεφαλονιάς με τελικό σκορ 0 - 2. 
Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός με τελικό σκορ 8 - 0.
Ετήσιος αγώνας σφαιροβολίας στα Βλαχάτα: Μεγάλη εμφάνιση από τον αθλητή της Γ.Ε.Κ Δημήτρη Αντωνάτο.
Την Κυριακή παρακολουθήσαμε τον αγώνα μπάσκετ  Α.Σ. Κεφαλονιά vs Προφ. Ηλίας -ΠΑΟΚ  στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" με τελικό σκορ 68-65!
Την Κυριακή παρακολουθήσαμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα  ΠΑΟ-ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ  στο Γήπεδο Αργοστολίου με τελικό σκορ 7-0!
Η διαιτολόγος Χριστιάνα Αμπατζή μας ενημερώνει για την σημαντικότητα του μεταπροπονητικού μας γεύματος και δίνει προτάσεις αναλόγως το είδος γυμναστικής που κάνουμε.
Σε έναν όμορφο αγώνα που παίχτηκε σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Αργοστολίου η Εικοσιμία κέρδισε με 3 - 1 τον Α.Ο. Ερύσσου. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1 - 1.
Δείτε το φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ε. ΚΡΑΝΗΣ - ΑΟ ΣΑΜΗΣ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Την  στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας στο  Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τις ομάδες ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - ΑΟ ΕΡΥΣΣΟΥ. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!   
Γράφει: Μαρίνα Μηνά Την Κυριακή παρακολουθήσαμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα  Α.Π.Σ. ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ  στο Γήπεδο Αργοστολίου με τελικό σκορ 1-8!
Σελίδα 1 από 210

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency