Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
 Υπογράφτηκε από τον νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η Προγραμματική Σύμβαση με τίτλο «Εκσυγχρονισμός γηπέδων μπάσκετ – τένις στις…
Από τις πιο αξιόλογες εμφανίσεις στην αξιολόγηση των Μικτών του Παναθηναϊκου είχαν οι παίκτες της Ακαδημίας Παναθηναϊκου Κεφαλονιάς.
Οι φίλοι του στίβου είχαν για μία ακόμη χρονιά την ευκαιρία να αναδείξουν τους καλύτερους της χρονιάς συμμετέχοντας στην ψηφοφορία κοινού του ΣΕΓΑΣ για το 2021.
Ο Δημήτρης Αντωνάτος που μας έχει κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις του στην σφαιροβολία, είναι υποψήφιος στην σελίδα του ΣΕΓΑΣ ως αθλητής της χρονιάς Κ18
Σημαντική άνοδος για τη ΓΕΚ στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ
Δείτε αποσπάσματα και φωτογραφίες από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αργοστολίου.
Δείτε αποσπάσματα και φωτογραφίες από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ΔΑΚ Αργοστολίου.
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης» ο αγώνας  για το παιδικό πρωτάθλημα Ε.Σ.Κ.Α.Η..
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα της Κυριακής που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης".
Σελίδα 1 από 217

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency