Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/09/2004

Απάντηση σε έγγραφη διαμαρτυρία του Προέδρου του Δ.Σ. Ιθάκης, προς το Νομάρχη

Εφαρμόζοντας την κοινή απόφαση του Επαρχιακού και Δημοτικού Συμβούλιο Ιθάκης, ο Νομάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Διονύσιος Λευκαδίτης, φροντίζει και ελέγχει την πορεία της μελέτης του έργου, του λιμανιού του Πισαετού. Ο κ. Νομάρχης πιστεύει ότι πράττει το καθήκον του προς την κατεύθυνση της υλοποίησης της εντολής του κυρίαρχου λαού της Ιθάκης, για την περαίωση της μελέτης και του έργου του λιμανιού του Πισαετού.

Η παρουσία του Έπαρχου Ιθάκης, ο οποίος εκφράζει το λαό του νησιού, σε κάθε σύσκεψη που αφορά θέμα της Ιθάκης, αντικατοπτρίζει το σεβασμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, προς την Ιθάκη.

Η μέχρι τώρα παρουσία της Νομαρχιακής Αρχής, κοντά στα προβλήματα του λαού της Ιθάκης και η μέχρι τώρα πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμο Ιθάκης, δε δικαιολογεί την αντίδραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης. Αλλωστε, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα ενημερώσει για την πορεία των έργων και ιδιαίτερα για την πορεία του έργου, του λιμανιού του Πισαετού, εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος, σε κοινή συνεδρίαση, Νομαρχιακού, Επαρχιακού και Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency