Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/09/2004

Επίσκεψη ελληνόφωνων καθηγητών & φοιτητών από το Πανεπιστήμιο της Ουκρανίας

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2004 και ώρα 13.00’, επισκέφθηκαν τη Νομαρχία και συναντήθηκαν με το Νομάρχη Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Δ. Λευκαδίτη, τον Αντινομάρχη κ. Σ. Κουρή και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Μ. Αποστολάτο, αντιπροσωπεία 13 ελληνόφωνων φοιτητών, μαζί με τους καθηγητές τους, από το κρατικό Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Σπουδών της Μαριούπολης της Ουκρανίας.

Οι φοιτητές και οι καθηγητές του πανεπιστημίου της Μαριούπολης, φιλοξενούνται στο Νομό μας από την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν έως και τις 29 Σεπτεμβρίου, από την Κεφαλληνιακή Εταιρεία Ελληνοσερβικής Φιλίας. Θα δώσουν παραστάσεις με το χορευτικό τους συγκρότημα, ερμηνεύοντας Ελληνικούς και Ουκρανικούς χορούς, σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Νομό μας, με απώτερο σκοπό την σύσφιξη των σχέσεών μεταξύ των δύο περιοχών, και των δύο κρατών, της Ελλάδας και της Ουκρανίας, γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥYoutube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency