Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
01/03/2005

Ο βουλευτής στις Τ.Ο της Ν.Δ

Σειρά επαφών και συναντήσεων με Διοικητικά Συμβούλια Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά είχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Βουλευτής του Νομού κ. Πέτρος Αλιβιζάτος.
Ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος συναντήθηκε με τα Δ.Σ. και τους Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων της Σάμης, του Πόρου, της Πυλάρου και του Πυργίου.
Στις επαφές αυτές έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, και προγραμματίσθηκαν μια σειρά από πολιτικές πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο την προώθηση λύσεων σε αυτά.
Παράλληλα ο Π. Αλιβιζάτος ενημέρωσε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την πορεία του κυβερνητικού έργου αλλά και για τις πρωτοβουλίες που έχει ο ίδιος αναπτύξει τον πρώτο χρόνο της κοινοβουλευτικής θητείας του.
Οι επαφές με την οργανωμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα, αφού προγραμματίζονται συναντήσεις και με τις υπόλοιπες τοπικές οργανώσεις του κόμματος.
Επίσης ο Βουλευτής του Νομού συναντήθηκε το Σάββατο με το Προεδρείο του Συλλόγου Τυροκόμων Κεφαλληνίας, με τους οποίους συζήτησε επί μακρόν τις νεώτερες εξελίξεις στο θέμα της εισαγωγής της Κεφαλονιάς στη Γεωγραφική Ζώνη της φέτας για την αναγνώρισή της ως προϊόντος με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης και τον καθορισμό των περαιτέρω κοινών ενεργειών.
Χθες ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος θα παραστεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τα Επτάνησα 140 χρόνια από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα» που οργανώνει η Βουλή των Ελλήνων.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency