Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
19/02/2005

SOS για την πορεία του τουρισμού

Το "καμπανάκι" για την πορεία του τουρισμού μας χτύπησαν προχθές οι τουριστικοί και ναυτικοί πράκτορες στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του σωματείου στην αίθουσα του ΕΒΕΚΙ.
Ο πρόεδρος κ. Πωλ Ελ Ζερέι στην ομιλία του εξέπεμψε SOS λέγοντας ότι έρχεται μια πολύ δύσκολη χρονιά και προειδοποίησε ότι αν δεν γίνουν γρήγορα κάποιες ενέργειες με τη συνεργασία όλων το μέλλον προβλέπεται πολύ δυσοίωνο.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο νομάρχης Δ. Λευκαδίτης και ο δήμαρχος Αργοστολίου Γ. Φόρτες, οι οποίοι "τα άκουσαν" για την αδαράνεια που επιδεικνύει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στην αντιμετώπιση του μείζονος αυτού προβλήματος. Ο δήμαρχος Αργοστολίου πρότεινε τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας για τον τουρισμό, στην οποία όμως θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι από όλους τους φορείς του τουρισμού (πράκτορες, ιδιοκτήτες καταλυμάτων, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ταξί, εστιάτορες κ.ά.) που θα κληθεί να αντιμετωπίσει όλα τα ζητήματα του τουρισμού μας.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας και δεξίωση με μπουφέ από το catering "Μύθος".

Πηγή: Ανεξάρτητος 18-2-2005

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency