Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
15/04/2008

Περίληψη πρακτικών Συνέλευσης της Αδερφότητας Πειραιά

Τη Κυριακή 6 Απριλίου 2008 και ώρα 10:30 π.μ., πραγματοποιήθηκε η Α΄ και Β΄ Γενική συνέλευση της Αδελφότητας στο κτήριο μας στην οδό Γρ. Λαμπράκη 144 στον 1ο όροφο.

Κατά τη συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα: τα πρακτικά της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης, η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του 2007 και ο Προϋπολογισμός για το 2008. Παράλληλα ορίστηκε η 25η Μαΐου ως η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. και εξελέγη η Εφορευτική Επιτροπή.

Τέλος στη Συνέλευση τέθηκαν και κάποιες προτάσεις από τις οποίες αναφέρουμε αυτές με αυξημένη βαρύτητα για τις προσεχείς εκλογές. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η ρύθμιση των χρεών των εκλογέων συμπατριωτών μας ως το 2005. Δηλαδή όσοι θα προσέλθουν να ψηφίσουν, θα κληθούν να πληρώσουν ως μέγιστο ποσό τα 18 ευρώ (6 ευρώ/ έτος αρχής γενομένης από το 2005).

Η παραπάνω πρόταση σκοπό έχει την ενεργοποίηση όλων των μελών της Αδελφότητας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις προσεχείς εκλογές. Τέλος αποφασίστηκε να απαλλαγούν της συνδρομής οι φοιτητές, τα ΑΜΕΑ, οι πολύτεκνοι και τα μέλη των μουσικοχορευτικών τμημάτων της Αδελφότητας, με απώτερο σκοπό να δοθούν κίνητρα συμμετοχής στην Αδελφότητα στους νέους ανθρώπους, ώστε ξεκινώντας από τις προσεχείς εκλογές να αποτελέσουν ένα ουσιαστικό και ζωτικό τμήμα της.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency