Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
02/02/2005

Έρχονται έλεγχοι για τα παράνομα παρκαρισμένα

"Αστυνομικά" μέτρα παίρνει πια ο Δήμος Αργοστολίου, αφού με γραπτές προειδοποιήσεις, που αυτοί το λένε ενημερωτικό σημείωμα, προετοιμάζουν τον κόσμο για το "χαράτσι" που θα ακολουθήσει, αφού πρέπει να αρχίσει το "κυνήγι του θησαυρού" για τα άδεια ταμεία του Δήμου.
Έτσι, πρέπει πλέον να αποφεύγεται το παρκάρισμα στην πλατεία, γιατί όπου ...δεν πέφτει λόγος, πέφτει ...κλήση!
Χαρακτηριστικά το ενημερωτικό σημείωμα, που εξέδωσε η Δημοτική Αστυνομία, το οποίο τοποθετεί πάνω στα αυτοκίνητα που παρκάρουν στην πλατεία αναφέρει:
"Η Δημοτική Αστυνομία σας ενημερώνει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο συγκεκριμένο χώρο, και ως εκ τούτου παρακαλείσθε να αποφεύγεται το παρκάρισμα. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα προβούμε στην εφαρμογή του νόμου περί παράνομης σταθμεύσεως. (ΚΟΚ: Ν. Αρ. 34 παρ. β' και ζ').
Οι άνθρωποι που διοικούν τον Δήμο, ...θυμηθήκανε μέσα στο καταχείμωνο, ότι πρέπει να επιβάλλουν μέτρα και φυσικά, όπως πάντα, χωρίς να δώσουν λύσεις, χωρίς να υποδείξουν που θα πρέπει να σταθμεύουν οι συμπολίτες μας που κατεβαίνουν στην πλατεία να πιουν έναν καφέ και χωρίς να μπορούν να πουν πως θα λυθεί τελικά το πρόβλημα.
Το περίεργο είναι ότι αυτή την περίοδο που η πλατεία γεμίζει με αυτοκίνητα μόνο Σαββατοκύριακα και αργίες, από εκείνους που θέλουν να πιουν έναν καφέ, το "κυνήγι" των αυτοκινήτων από την πλατεία, θα στερήσει αναμφίβολα δουλειά από τα καφέ που βρίσκονται στο χώρο, που όλα πληρώνουν πολύ μεγάλα ενοίκια εξαιτίας της θέσης τους.
Το θέμα αυτό σχολιάστηκε και στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου και συνεργάτη της εφημερίδας μας Σ. Βούτου, όπου παρενέβησαν ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου Σ. Σαμούρης, τονίζοντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος, ενώ και ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Μαζαράκης τάχθηκε υπέρ αυτής της άποψης, αφού πρώτα όμως, υπάρξουν λύσεις, δηλαδή πάρκινγκ, εκτός αν -είπε- κάποιοι έχουν βρει ...μαγικό υγρό να "ραντίζουν" τα αυτοκίνητα για να ...εξαφανίζονται.

Πηγή: Καθημερινή Φωνή 2-2-2005

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency