Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
07/12/2021

Μπισκότο Αγάπης για καλό σκοπό

Ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» και τα  ζαχαροπλαστεία «Παπασωτηρίου» δημιουργούν το πιο γλυκό μπισκότο Αγάπης  και το διαθέτουν στο κοινό με σκοπό μέρος των εσόδων (1 €) να διατεθεί  σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.  Με την αγορά κάθε μπισκότου στηρίζετε  έμπρακτα παιδιά με βιοποριστικά προβλήματα και προβλήματα υγείας σε  όλη την Ελλάδα.

Ο Οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» με έδρα  την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται εδώ και 7 χρόνια προσφέροντας τις  υπηρεσίες του σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της δράσης του αναλαμβάνει την διάσωση παιδιών και  ενηλίκων που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, κινητοποιώντας τα μέλη της κοινωνίας καθώς και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

 Ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρόνια,  υποστηρίζει και  οικογένειες με βιοποριστικά ή προβλήματα υγείας, προσφέροντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα απαραίτητα αγαθά για την
βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Το μπισκότο Αγάπης διατίθεται στα καταστήματα:
  Παπασωτηρίου Λευκός Πύργος, στην οδό Παύλου Μελά 6.
  Παπασωτηρίου Εύοσμος, στην οδό Τσάμη Καρατάσου 25.
  Παπασωτηρίου Νέα Πολιτεία, στην οδό Αντωνίου Τρίτση 100.

Γίνε και εσύ μέρος της αλυσίδας Αγάπης και ενίσχυσε ανθρώπους που σε χρειάζονται!

mpisk1

mpisk2

mpisk3

mpisk4

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency