Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/10/2021

«Ο Θείος Άγγελος» το νέο Pop Culture Store στο Αργοστόλι

Στο μαγικό στενό του λιθοστρώτου με την υπέροχη βουκαμβίλια, στην οδό Β. Βανδώρου 9, υπάρχει πλέον ένα ξεχωριστό νέο κατάστημα «Pop Culture» που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας!

Τα εγκαίνια για το νέο κατάστημα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης και το kefalonitis.com ήταν εκεί, έτσι ώστε να πάρετε μια πρώτη ιδέα από τα προϊόντα του.

Γνωρίσαμε τον ιδιοκτήτη «Θείο Άγγελο» και γρήγορα αντιληφθήκαμε, μετά από μια σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του, πόσο πολύ τον αντιπροσωπεύει ο χαρακτήρας του καταστήματός του.

« Ο Θείος  Άγγελος»  απευθύντεται  τόσο στους μκρούς φίλους όσο και σε μεγάλυτερους. Εκεί θα βρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ανάλογα με το γούστο και το ενδιαφέρον τους.

 Ανάμεσα στα πολλά είδη θα βρείτε συλλεκτικές φιγούρες, comics, puzzle, κούπες, βιβλία, αφίσες, μπλούζες, επιτραπέζια, video games και άλλα πολλά πρωτότυπα είδη δώρων.

Όλα αυτά ανανεώνονται συνεχώς, προσθέτοντας κάθε φορά και κάτι ξεχωριστό καθώς ο «Θείος Άγγελος»  βρίσκει πάντα νέες προτάσεις.

Ευχόμαστε καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!

Ακολουθήστε τους στα social media: Facebook, Instagram

Επιμέλεια: Δώρα Πανουσοπούλου, Έλλη Μαυραγάνη

 

 

 

 

 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency