Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
08/10/2021

Η Ελληνο-Σερβική καλλιτεχνική συνάντηση «Βελιγράδι 2021» συνεχίζεται - Δείτε επικαιροποιημένο και προεκθεσιακό υλικό!

Οι Κεφαλονίτες καλλιτέχνες περιπλανιόνται στους δρόμους του Βελιγραδίου, γνωρίζουν τον τρόπο ζωής των ντόπιων και εμπνέονται από τα εμβληματικά στοιχεία της πόλης.

Φωτογραφίες: Δώρα Πανουσοπούλου

Επιμέλεια: Δώρα Πανουσοπούλου, Έλλη Μαυραγάνη

Η ξενάγηση των καλλιτεχνών συνεχίζεται στο Βελιγράδι στα πλαίσια της δεύτερης καλλιτεχνικής συνάντησης, που γίνεται αυτή τη φορά στη Σερβία ως συνέχεια της πρώτης που είχε διεξαχθεί στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Δείτε φωτογραφιες από την ξενάγηση τους στον ιερό ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι αλλά και υλικό από τος γαστρονομικές τους εξορμήσεις.... 

 

Επίσης, η Σοφία Αράβου Παπαδάτου και η Ευαγγελία Δανελάτου, εκπροσώπησαν την καλλιτεχνική ομάδα στο κανάλι Εθνικής εμβέλειας της Σερβίας Prva Srpska Televizija. 

Η τελική  έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιε του Dom omladine κέντρου Νεότητας Βελιγραδίου με ομιλία του βοηθού του Δημάρχου Andreja Mladenovic. Θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι του ΥΠΕΞ Σερβίας. Επίσης θα προβληθεί μήνυμα του Επίτιμου Πρόξενου Σερβίας  Δρ. Βίκτωρα Ρουχωτά.

Δείτε αναλυτικότερα εδώ

Παρακάτω ακολουθούν σχετικά βίντεο.

 

 

 

 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency