Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/09/2021

Φθινοπωρινή περίοδος : Ο καιρός άλλαξε και στο Google

Απο το 1998 το Google αλλάζει προσωρινά το σήμα του με ένα doodle αφιερωμένο σε κάποια επέτειο σημαντική. Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου έφτασε και το google φρόντισε με ένα πανέμορφο doodle να μας το θυμίσει.

 

Η πρώτη μέρα του φθινοπώρου έφτασε και η μέρα αρχίζει σιγά σιγά να μικραίνει. Ο καιρός σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας θα αλλάξει αρκετά σήμερα ώστε να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα πως… καλοκαίρι τέλος. Ήρθε η Φθινοπωρινή περίοδος

Επειδή όμως η αλλαγή του καιρού δεν είναι ποτέ αρκετή, το google φρόντισε με ένα πανέμορφο doodle να μας το θυμίσει. Σήμερα λοιπόν το Google ντύθηκε φθινοπωρινά και στις σελίδες του μπορεί κανείς να δει κιτρινισμένα φύλλα δέντρων να πέφτουν από ψηλά.

Google Doodles

Το 1998 ήταν η πρώτη φορά που το Google άλλαξε προσωρινά το σήμα του με ένα doodle αφιερωμένο στο φεστιβάλ του Burning Man. Από τότε με κάθε αφορμή και κάθε επέτειο σημαντική για την εκάστοτε χώρα, το Google αλλάζει παγκόσμια ή τοπικά το σήμα του προσφέροντας στους επισκέπτες του κάτι διαφορετικό.

Πηγή: https://www.sportime.gr

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency