Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/09/2021

Παρουσία του Βουλευτή Κεφαλονιάς& Ιθάκης Παναγή Καππάτου στον Αγιασμό για τη νέα Σχολική Χρονιά στο 1 ο Γενικό Λύκειο στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου!

Είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ σήμερα στη τελετή Αγιασμού για την έναρξη του νέου Σχολικού Έτους στο 1 ο Γενικό Λύκειο, όπου και ο ίδιος μαθήτευσα κατά τα σχολικά μου χρόνια, και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.

 

Μάλιστα, για το 4ο Δημοτικό σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα αφού ανοίγει τις πύλες του το ανακαινισμένο Σχολείο έτοιμο να υποδεχθεί μαθητές, εκπαιδευτικούς, προσωπικό και γονείς.

Εύχομαι από καρδιάς καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς, το προσωπικό των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων και τους γονείς
που σήκωσαν το βάρος της δύσκολης περιόδου που προηγήθηκε.

Πιστεύω βαθιά ότι με προσοχή, σχεδιασμό και τήρηση των υγειονομικών μέτρων μπορεί η χρονιά που ξεκινά σήμερα να αποτελέσει την αρχή του τέλους της δυσάρεστης εμπειρίας
που βιώσαμε.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency