Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
18/08/2021

Οι Έλληνες αθλητές ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τους πολυαναμενόμενους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο!

Οι Έλληνες αθλητές ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για τους πολυαναμενόμενους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες βρίσκονται επιτέλους στο Τόκιο, παρά τα ατελείωτα ζητήματα που έχουν προκύψει. Αυτό φαίνεται ακόμη και τις τελευταίες εβδομάδες, με την πόλη να είναι σε εγρήγορση για τον κορωνοϊό και οι θεατές να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Εξαιρετικά δυσάρεστα τα νέα για την Ιαπωνία, η οποία προετοιμαζόταν για αυτούς τους αγώνες εδώ και πολλά χρόνια και βίωσε την αναβολή τους για έναν χρόνο. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι οι ετοιμασίες συνεχίζονται και οι αθλητές ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους πριν από τους αγώνες. Οι στοιχηματικές αγορές αρχίζουν επίσης να ανοίγουν και θα αποδειχθούν πολύ δημοφιλείς κατά τη διάρκεια όλων των Ολυμπιακών αγώνων, με παίκτες από όλο τον κόσμο. Τα https://www.betsson.gr/el/stoixima θα είναι επίσης διαθέσιμα, οπότε οι φανς μπορούν να παρακολουθούν τα διαφορετικά αποτελέσματα των αγώνων και την πρόοδό τους με τις επιλογές τους.

Οι Έλληνες αθλητές και αξιωματούχοι είναι έτοιμοι για τους αγώνες και πρόσφατα δήλωσαν ότι όλοι οι συμμετέχοντες είναι ήδη νικητές, κυρίως λόγω των πρωτοφανών εμποδίων που έθεσε η πανδημία, και ότι οι αγώνες μπορούν ακόμη να πραγματοποιηθούν. “Έχετε ήδη πετύχει την πρώτη σας νίκη. Με την εξασφάλιση της συμμετοχής σας, έχετε ήδη εκπληρώσει το μεγαλύτερο όνειρο κάθε αθλητή στην καριέρα του” δήλωσε ο Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (HOC) κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις εγκαταστάσεις του HOC.

Η είδηση ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν τελικά είναι πολύ σημαντική για τους αθλητές που προπονούνται όλη τους τη ζωή για αυτήν ακριβώς τη στιγμή, με τους Έλληνες αθλητές να ολοκληρώνουν τις τελικές προετοιμασίες τους. Έχουμε δει πολλές εκδηλώσεις να έχουν ήδη ακυρωθεί πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και περιοριστικά μέτρα να επιβάλλονται, κάτι που έχει ήδη επηρεάσει σημαντικά την προπόνηση των αθλητών και έχει δημιουργήσει πολλές προκλήσεις. Ο αθλητισμός τώρα επιστρέφει σε φυσιολογικές συνθήκες και αυτό είναι ένα ακόμα βήμα, καθώς βλέπουμε παρόμοιες επιτυχίες σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να τελειώνουν πρόσφατα με μεγάλο πλήθος να τα παρακολουθεί.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας, δήλωσε πρόσφατα: «Τα ιδανικά των Ολυμπιακών Αγώνων παραμένουν πάντα τα ίδια, από τη γέννηση των Αγώνων στην Ελλάδα πριν από 25 αιώνες. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν αφορούν μόνο τον ανταγωνισμό και την απόδοση. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μάς διδάσκουν την ιδέα μιας αρμονικής και ειρηνικής συνύπαρξης. Ο Ολυμπισμός δείχνει ότι η ειρήνη και το δίκαιο παιχνίδι είναι απαραίτητα συστατικά για την κοινωνία που θέλουμε να δημιουργήσουμε». Αυτό δείχνει ακόμη παραπάνω τη σημασία των αγώνων, με την αγωνία να συνεχίζει να μεγαλώνει πριν από τους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότεροι από 60 Έλληνες αθλητές που ανταγωνίζονται σε 19 αθλήματα έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για τους αγώνες και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες. Μία από τις μεγάλες ελπίδες θα είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους στους Αγώνες του Ρίο το 2016 και ένας άλλος αθλητής που είναι πιθανό να υποστηριχθεί στις αγορές στοιχημάτων από Έλληνες υποστηρικτές. Μπορεί λοιπόν αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος Έλληνας αθλητής να πετύχει εντυπωσιακή απόδοση και να φέρει στη χώρα ένα μετάλλιο για το έθνος που καθιέρωσε τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency