Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
23/07/2021

Συνέντευξη Τύπου για το Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley K19 στον Άη Χέλη!!!

Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου για το Πανελλήνιο τουρνουά Beach Volley Κ19 που θα διεξαχθεί στην παραλία του Άη-χέλη!

 Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος του Beach Volley Ammos Kefalonia Αυγουστάτος Φώτης, ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος πρόεδρος πετοσφαίρισης Πελοποννήσου , ο κύριος Κολίτσης Σπύρος εκπρόσωπος της north errea οι οποίοι μίλησαν τονίζοντας πόσο καλό κάνει ο αθλητισμός στα παιδιά και πόσο καλό θα κάνει μια τέτοια  εκδήλωη στο νησί της Κεφαλονιάς! Επιπλέον ο Δήμαρχος ανέφερε τις νέες εγκαταστάσεις που θ αδημιουργηθούν για την πιο εύκολη προπόνηση των αθλητών που ασχολούνται επαηγγελματικά και μη με το beach volley!

Θα γίνει πλήρης αναδόμηση στο γήπεδο στα Τραυλιάτα και στο Γήπεδο στα Κουρκουμελάτα για την καλύτερη διεξαγωγή των προπονήσεων των αθλητών!

Συμμετοχή θα λάβουν δύο κοπέλες που παρευρέθηκαν και οι ίδιες στην σημερινή ομιλία από το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας πετοσφαίρισης της Κεφαλλονιάς η Αμαλία Αυγουστάτου και η Σοφία Λούκα οι οποίες θα αντιπροσωπεύσουν το νησί στα τελικά του τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Ρόδο! 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην παραλία του Άη Χέλη το Σάββατο 24/7/2021 και την Κυριακή 25/7/2021!

Όλοι εύχονται και πιστεύουν πως το νησί μπορεί να αποτελέσει ένα μέρος όπου θα φιλοξενεί μεγάλες οργανώσεις Beach Volley στο μέλλον!

 

 

 

 

 

 

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency