Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/07/2021

Ιδέες για περισσότερη οικονομία

Μερικές φορές η οικονομία είναι… δύσκολο πράγμα, ειδικά ενόψει διακοπών. Σημασία έχει να είστε όσο πιο δημιουργικοί γίνεται και να βρίσκετε λύσεις που ναι μεν θα σας γλιτώσουν χρήματα, αλλά δεν θα σας κάνουν να στερηθείτε και πολλά. Πάμε να δούμε μερικές ιδέες λοιπόν.

1. Μην εκτίθεστε σε πειρασμούς διαδικτυακά

Κάντε μια μίνι αποτοξίνωση επιλέγοντας να μη λαμβάνετε emails που σας ενημερώνουν για νέες super προσφορές ή τις νέες κολεξιόν. Φυσικά αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα ώρα και στιγμή, πρόκειται,όμως, για μια έξυπνη και εύκολη λύση για οικονομία, καθώς έτσι βάζετε στοπ στις παρορμητικές αγορές.

2. Μειώστε τα έξοδα του σπιτιού

Αυτό ίσως είναι αρκετά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μια έξυπνη κίνηση είναι να επιλέξετε ρεύμα από την Watt+Volt στο Revma.Store για να μειώσετε το κόστος. Επιπλέον, ένας πολύ καλός και αυστηρός προγραμματισμός των λογαριασμών και των υποχρεώσεων θα βοηθούσε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.

3. Για τις γυναίκες φίλες: Φτιάξτε μαλλιά και νύχια μόνες σας

Περιορίστε τις επισκέψεις σε κομμωτήριo και nail salon για ένα διάστημα προκειμένου να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Αν έχετε συνηθίσει να σας περιποιούνται θα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή, αλλά, αν το καλοσκεφτείτε, θα παραμείνετε περιποιημένες και θα κάνετε αρκετή οικονομία.

4. Σκεφτείτε το καλά πριν κάνετε μια νέα αγορά

Για κάθε αγορά ρούχων που κάνετε αναρωτηθείτε: «Πόσο συχνά θα το φοράω;», «Το χρειάζομαι σίγουρα;». Τις πιο πολλές φορές αγοράζουμε παρόμοια πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Αν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα ρούχο που δεν πρόκειται να το φορέσετε αρκετά, καλύτερα να το αφήσετε.

5. Ακυρώστε συνδρομές που δεν χρησιμοποιείτε

Αυτονόητο, αλλά το ξεχνάμε συνεχώς, δεν μπορούμε λοιπόν να το παραλείψουμε από τη λίστα. Αν δεν χρησιμοποιείτε μια συνδρομητική υπηρεσία, ακυρώστε την! Άλλωστε, μπορείτε να κάνετε ξανά εγγραφή όποτε εσείς το θελήσετε.

6. Ετοιμάστε σπιτικά γεύματα

Αν πρόκειται να περάσετε τη μέρα σας εκτός σπιτιού, ετοιμάστε τα γεύματά σας στο σπίτι ώστε να τα έχετε μαζί σας και να μην χρειαστεί να αγοράσετε κάτι απ’ έξω. Έτσι, θα γλιτώσετε χρήματα και θα φάτε υγιεινά.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency