Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/07/2021

Παναγής Καππάτος - Μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάδειξη του Καταδυτικού Τουρισμού

Η δημιουργία Συμβουλίου Καταδυτικού Τουρισμού είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία για την ανάπτυξη και καθιέρωση των ειδικών μορφών τουρισμού στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στην Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία του Συμβουλίου, αλλά και για την προετοιμασία που έκανεμε τους συνεργάτες της το προηγούμενο διάστημα σε όλη την Ελλάδα. Το θέμα άλλωστε είχε συζητηθεί κατά την επίσκεψη της κ. Ζαχαράκη στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Οι συμπατριώτες μας από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη που συμμετέχουν στο Συμβούλιο Καταδυτικού Τουρισμού, είμαι σίγουρος ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τον τόπο μας με τις γνώσεις τους και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Οι δυνατότητες ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στις θάλασσες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, είναι σημαντικές, προς όφελος της τοπική οικονομίας και της ποιοτικής ανόδου του τουριστικού μας προϊόντος, με ταυτόχρονη προστασία περιοχών ιδιαίτερου περιβαλλοντικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency