Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
17/06/2021

Παναγής Καππάτος - Ένταξη της Βελτίωσης Υποδομών Ύδρευσης του Δήμου Αργοστολίου με 8.000.000 ευρώ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Υπεγράφη σήμερα η ένταξη του έργου «Βελτίωση Υποδομών Ύδρευσης Δήμου Αργοστολίου» στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» με προϋπολογισμό 7.908.133,24 ευρώ. Η πρόταση της ΔΕΥΑ Δ. Κεφαλονιάς εντάσσεται στην πρόσκληση ΑΤ01 για υποδομές ύδρευσης του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» και αφορά την αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο Αργοστολίου.

 

Ευχαριστώ θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα για την ταχύτητα των διαδικασιών και το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο για την συνεργασία που αποδίδει ένα έργο πολύ μεγάλου προϋπολογισμού για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς.

Με την ένταξη έργων στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» να συνεχίζεται, είμαι αισιόδοξος πως το τελικό αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί ως μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο στην καθημερινότητα των πολιτών των νησιών μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency