Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/04/2021

Η οικογένεια της REMAX Win Κεφαλονιάς σε καλωσορίζει!

Είμαστε μια οργανωμένη ομάδα επαγγελματιών που επιδιώκει καθημερινά να προσφέρει τη μέγιστη υποστήριξη ώστε να απαντά με συνέπεια και πληρότητα σε κάθε μικρή ή μεγάλη κτηματομεσιτική ανάγκη των πελατών της που εμπιστεύονται το όνομα της RE/MAX όλα αυτά τα χρόνια!

 Η μεσιτική υπηρεσία εξελίσσεται, η RE/MAX Win είναι σε θέση να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για όλα τα στάδια της διαχείρισης και επένδυσης χαρτοφυλακίων ακίνητης περιουσίας.

Το δυναμικό της ομάδας μας αποτελείται από δύο έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο τους Πολιτικούς Μηχανικούς-Κατασκευαστές τον κ. Διονύσιο Αυγουστίνο και τον κ. Διονύσιο Μινέτο (ιδιοκτήτες του γραφείου) και από πιστοποιημένους Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας. 

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας καλύπτουν τη Διαμεσολάβηση πώλησης ακινήτων, τη Μίσθωση κατοικιών/οικοπέδων/επαγγελματικής στέγης, την Έκδοση οικοδομικών αδειών, την Έκδοση Τοπογραφικών διαγραμμάτων (σε συνεργασία με Τοπογράφους Μηχανικούς), τις Εκτιμήσεις Ακινήτων και Νομικές /Συμβολαιογραφικές υπηρεσίες (σε συνεργασία με Νομικούς). Με αυτόν τον τρόπο παρέχουμε πλήρες πακέτο υποστήριξης των πελατών μας κατά την υλοποίηση επενδύσεων ακίνητης περιουσίας.

Η RE/MAX είναι το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στον κόσμο με παρουσία σε πάνω από 110 χώρες. Στην Ελλάδα το δίκτυο μας απαριθμεί πάνω από 67 γραφεία και περισσότερους από 850 συμβούλους ακινήτων.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις της αγοράς και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε, να συνεργαστούμε και να γίνουμε ο προσωπικός σας σύμβουλος σχετικά με κάθε δραστηριότητα που αφορά το ακίνητό σας ή τα μελλοντικά σας σχέδια για αγορά ακινήτου.

Αν θέλετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, εμείς λατρεύουμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency