Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/04/2021

Βράβευση του Armin Kathan για την δωρεά ασθενοφόρου στο E.K.A.B

 Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η βράβευση του αρχιτέκτονα και μεγάλου λάτρη της Κεφαλονιάς Armin Kathan  για την δωρεά ενός ασθενοφόρου στον E.Σ.Υ Αργοστολίου. Η εκδήλωση έλαβε μέρος  στον προαύλιο χώρο της Περιφέρειας Αργοστολίου.

 Ο Armin Kathan βραβεύτηκε από τον κ. Τραυλό Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, από την κυρία Κανελλοπούλου εκ μέρους του Ε.K.A.B  Πάτρας και από εκπρόσωπο του Ε.Ο.Δ. ΕΛΕΙΟΥ- ΠΡΟΝΝΩΝ. Επίσης εκεί παραβρέθηκε ο κ. Διονύσης Ματιάτος που η παρουσία του ήταν πολύ βοηθητική διότι ήταν υπεύθυνος για την μετάφραση του κύριου Armin.

 Ο κύριος Armin αποκαλύπτει πως η αγάπη του για την Κεφαλονιά αναπτύχθηκε  πριν από 11 χρόνια όταν επισκέφθηκε την Κεφαλονιά για να βοηθήσει έναν φίλο του να μαζέψει ελιές. Όταν κατέφθασε στην Κεφαλονιά η πρώτη του σκέψη ήταν πως έπρεπε να είχε γεννηθεί εδώ. Η δωρεά του ασθενοφόρου είναι η δεύτερη δωρεά του κυρίου Kathan στην περιφέρεια της Κεφαλονιάς.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency