Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
21/01/2005

Κυκλοφόρησε ο "Λόγος" Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου

Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το φύλλο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου του «Λόγου», της εφημερίδας που εκδίδεται από την Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Μεταξύ άλλων, στο φύλλο αυτό περιλαμβάνονται:
- Η ομιλία του δημάρχου Ιθάκης κ. Τηλέμαχου Καραβία στην εκδήλωση βράβευσης της λογοτέχνιδος κας Ρίτας Τσιντίλη-Βλησμά από τον Ορειβατικό Φυσιολατρικό Όμιλο Νίκαιας- Η ομιλία του συγγραφέα και πρώην προέδρου της Αδελφότητας κ. Νίκου Σουρή στην, αφιερωμένη στον ποιητή κ. Γεράσιμο Τζιλιάνο, βραδιά ποίησης που διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Α.Κ.Ι.Π.

-Αρθρο του επικοινωνιολόγου και εκπροσώπου Τύπου της Αδελφότητας κ. Γεράσιμου Παναγιωτάτου-Τζάκη, με θέμα "Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ως φορείς προόδου και ανάπτυξης"

-Αφιερώματα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από την Α.Κ.Ι.Π. στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπως το Πάρτυ Νεολαίας, η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή κ.α.

-Διάφορα θέματα από την Κεφαλονιά και το Θιάκι, όπως το νέο δημοτικό θέατρο Ληξουρίου, οι εξελίξεις γύρω από τη Γέφυρα Δεβοσσέτου, η λειτουργία του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, εκδηλώσεις άλλων κεφαλονίτικων συλλόγων, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.α.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency