Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/01/2021

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Η πλατφόρμα φυσικών ραντεβού ΚΕΠ βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία απότο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι διαθέσιμη μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα, ανάμεσα στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου. Οι Δήμοι που συμμετέχουν αρχικά είναι στο σύνολο έξι (06). Οι πολίτες έχουν την δυνατότητα πληκτρολογώντας https://rantevou.kep.gov.gr, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Αργοστολίου http://www.kefallonia.gov.gr, να πραγματοποιήσουν ραντεβού είτε με φυσική επίσκεψη στα ΚΕΠ, είτε με τηλεδιάσκεψη μέσω του mykeplive. H εξυπηρέτηση με τηλεδιάσκεψη μέσω του mykeplive είναι δυνατή μόνο στο κεντρικό ΚΕΠ στο Αργοστόλι. Το ωράριο κοινού στα ΚΕΠ της Χώρας έχει διαμορφωθεί από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, λόγω της πανδημίας από 23/11/2020, αποκλειστικά με ραντεβού, ως εξής:
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:30 έως τις 15:00.
Η προσέλευση των πολιτών στα ΚΕΠ της Χώρας, γίνεται αυστηρά κατόπιν
τηλεφωνικής προσυνεννόησης (ραντεβού) ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ο συνωστισμός, και να διεκπεραιώνονται χωρίς καθυστερήσεις και αναμονή τα αναγκαία αιτήματα των πολιτών.

Tηλέφωνα ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:
ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713 – 61000, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713 – 61800, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΕΠ 0550 Ελειού - Πρόννων: 26713 – 61630, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710 – 86078, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency