Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/01/2021

Η Αγγελική Λάμπρη στην πρώτη εμφάνιση μετά το Survivor: “Είχα βάλει την κουκούλα και πήγαινα στα αποφάγια των ντόπιων”

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της στην Αθήνα από τον Άγιο Δομίνικο, η Αγγελική Λάμπρη εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό. Η αγαπημένη ηθοποιός διηγήθηκε την εμπειρία της από το Survivor και αποκάλυψε ότι έχασε 4-5 κιλά.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω  περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται ένας χαμός», δήλωσε η Αγγελική Λάμπρη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως: «Τη δεύτερη εβδομάδα, μετά από έναν αγώνα, είχα βάλει την κουκούλα και πήγαινα στα αποφάγια των ντόπιων και μου έλεγαν πως είμαι σαν κάποιους στο Μοναστηράκι. Λέω “εντάξει, δεν υπάρχει!”».

Πηγή: https://www.tlife.gr

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency