Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/11/2020

Πώς καθαρίζουμε το σπίτι μας την εποχή του κορονοϊού

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Τον σωστό τρόπο για να καθαρίζουμε το σπίτι την εποχή του κορονοϊού εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο καθηγητής λέκτορας Υγιεινής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κώστας Ντελέζος.

 

Ο κ. Ντελέζος ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να τηρούμε τους βασικούς κανόνες υγιεινής. Να μην ακουμπάμε κλειδιά και μάσκα σε επιφάνειες του σπιτιού και να απολυμαίνουμε καλά τα χέρια μας όταν μπαίνουμε στο σπίτι.

Ιδιαίτερα βοηθητικό για την μη εξάπλωση του ιού είναι ο αερισμός του σπιτιού ο οποίος μπορεί να μας προστατέψει ακόμα και αν κάποιος μολυσμένος εισέλθει.
 

Πώς καθαρίζουμε τις επιφάνειες

Την εποχή του κορονοϊού, καλό είναι να καθαρίζουμε όλες τις μεταλλικές και σκληρές επιφάνειες κοινής χρήσης καθημερινά με απολυμαντικά ή διαλύματα που περιέχουν αλκοόλη.

Οι επιφάνειες όπου ο κορονοϊός επιβιώνει είναι κυρίως οι σκληρές και μεταλλικές επιφάνειες, όπως υπολογιστές, laptop, πόμολα, είδη μπάνιου, τουαλέτες, τηλέφωνα, πληκτρολόγια, tablet, σκεύη κουζίνας, όπως και τα κομοδίνα.

Χρησιμοποιούμε οικιακό σπρέι καθαρισμού ή χλωρίνη, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προϊόντος και λαμβάνουμε υπόψιν τις όποιες προφυλάξεις συστήνονται για την εφαρμογή του προϊόντος.

 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency