Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
12/10/2020

Λειτουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το Γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Σάμης ενημερώνει ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα λειτουργεί για εξυπηρέτηση των πληγέντων τις ημέρες: Δευτέρα Τετάρτη, Παρασκευή και ωρες 10.00 έως 17.00.

Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι να καταφέρει να στηρίξει τους πληγέντες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αφενός γιατί κρίνουμε ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης δεν θα τελειώσει άμεσα και αφετέρου διότι στην δεδομένη κατάσταση δεν μπορεί καμία κρατική αποζημίωση να είναι αρκετή για τους συμπολίτες μας που έχασαν τους κόπους μιας ζωής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σάμης θα λειτουργεί υποστηρικτικά και πάντα με βάση των επίσημων στοιχείων του Γραφείου Προόνοιας. Ενημερώνουμε επίσης προς αποφυγή παρερμηνεύσεων, ότι ο τρόπος λειτουργίας εξασφαλίζει την δίκαιη διάθεση των ειδών.

Τέλος ενημερώνουμε τους δωρητές ότι υπάρχει επάρκεια σε ρούχα. Αν κάποιοι δωρητές έχουν περισυλλέξει τέτοια είδη για τους πληγέντες του Δήμου Σάμης , παρακαλούμε να τα διαθέσουν σε άλλες δομές ή περιοχές που το έχουν ανάγκη. Επίσης επάρκεια υπάρχει και στα είδη της προηγούμενης εβδομάδας(κουβάδες, σκούπες κ.λπ.).

Οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την εβδομάδα που διανύουμε είναι οι εξής:
 Γάλα μακράς
 Αλεύρι
 Κρουασάν, μπισκότα, κριτσινια
 Λάδι
 Αντισηπτικά
 Γάντια

Ευχαριστούμε πολύ όσους στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος
Εριγώνη Βαλσάμου

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency