Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
06/10/2020

Ενημέρωση για το Αιολικό Πάρκο

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα και την αναπαραγωγή τους από ραδιοφωνικές αναφορές και με σκοπό την ορθή ενημέρωση των συμπολιτών μας και προς αποφυγή παρερμηνεύσεων, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

  • Ως Δήμος Σάμης λάβαμε αντίγραφα της υδραυλικής μελέτης και της μελέτης οδοποιίας από το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας και από την Διεύθυνση Δασών Κεφαλληνίας.
  • Προσδοκούμε σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες ώστε να ελεγχθεί αφενός μεν εάν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα και αφετέρου αν αυτά που προβλέπονται ανταποκρίνονται στο μέγεθος των ζημίων που προκαλούνται.
  •  Με δεδομένη πλέον τη κλιματική αλλαγή και τις αυξημένες ανάγκες προστασίας από τα πλημμυρικά φαινόμενα που τα τελευταία χρόνια είναι εντονότερα προκαλώντας τεράστιες ζημιές στους ανθρώπους και στη φύση, ο Δήμος Σάμης καλεί τους δημότες μας να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι της Σάμης ώστε να μην εγκατασταθεί καμία ανεμογεννήτρια στο νησί μας.
  • Συνεχίζουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους ένδικους, πολιτικούς και κοινωνικούς μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency