Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/10/2020

Κάηκε η βλάστηση πάνω από την παραλία του «Ναυαγίου»

Σύμφωνα με το imerazante.gr μετά από μία ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, οι πυροσβέστες κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά στις Βολίμες.

 

Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά, αλλά και να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν αναζωπυρώσεις. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Π.Υ. και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ρίψεις νερού πραγματοποιήθηκαν και σήμερα το πρωί. Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός Π.Σ. Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης θα μείνουν μέχρι και το μεσημέρι στο νησί μας για τον συντονισμό των πυροσβεστικών δυνάμεων. 

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο βίντεο από την Προϊσταμένη της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ζακύνθου Μαρίας Μουζάκη από την περιοχή: https://zantetimes.gr/93337/zakynthos-volimes-kaike-i-vlastisi-pan/

Με Εκτίμηση

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency