Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/09/2020

Αυτή είναι η λίστα των χωρών με τους περισσότερους θανάτους από ναρκωτικά στην Ευρώπη!

Σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της Ευρωπαϊκής Έκθεσης για τα Ναρκωτικά στην κορυφή της λίστας με τις χώρες που έχουν τους περισσότερους θανάτους από ναρκωτικά βρίσκεται η Σουηδία.

 

Το 2018, 81 άνθρωποι πέθαναν ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους στην Σουηδία, 76 θανάτους που προκλήθηκαν από ναρκωτικά είχαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο ανά ένα εκατομμύριο. Η Φινλανδία και η Ιρλανδία είχαν από κοινού το τρίτο υψηλότερο ποσοστό θανάτου με 72 θανάτους ανά εκατομμύριο.

Όσο τραγικά είναι αυτά τα στοιχεία, ο Niall McCarthy της Statista σημειώνει ότι δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τον αριθμό της Αμερικής.

Το 2018, οι ΗΠΑ παρουσίασαν 314,5 θανάτους που σχετίζονται με τα ναρκωτικά ανά εκατομμύριο του πληθυσμού τους και έχασαν περισσότερους κατοίκους από ναρκωτικά από ό, τι 20 χώρες μαζί.

 

Πηγή: https://www.pronews.gr/kosmos/918156_ayti-einai-i-lista-ton-horon-me-toys-perissoteroys-thanatoys-apo-narkotika-stin-eyropi

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency