Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/09/2020

Επιβλήθηκε από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σάμης πρόστιμο σε ιδιώτη για καύση ξερών χόρτων σε υπαίθριο χώρο

Σήμερα 10-09-2020 και περί Ω/09:30΄, επιβλήθηκε, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σάμης, σε ιδιώτη, πρόστιμο για καύση ξερών χόρτων σε υπαίθριο χώρο.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε, σε κάτοικο της Σάμης, πρόστιμο ύψους τριακοσίων πενήντα ευρώ (350,00 €), κατά εφαρμογή της υπ΄ αριθμ.19/ 2020 Πυροσβεστικής Διάταξης, επειδή είχε ανάψει φωτιά, σε υπαίθριο χώρο, για να κάψει ξερά χόρτα, κατά παράβαση της παρ. 4 του άρθρου 4 της υπ'αριθμ. 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης, όπως τροποποιήθηκε με την υπ'αριθμ. 9α/2005 ΠυροσβεστικήΔιάταξη.
Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κεφαλληνίας βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση και το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της διενεργεί εντατικούς ελέγχους για την τήρηση της νομοθεσίας.
Τέλος εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή όλων των κατοίκων του νησιού μας να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν εργασίες που μπορεί να προκαλέσουν έναρξη πυρκαγιάς καθότι ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός και η εφαρμογή του είναι απαρέγκλιτη.

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency