Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/08/2020

Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς από το Δήμο Ληξουρίου

Στο Δήμο Διρφύων και Μεσσαπίων βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου κ. Μαρκέτος Δημήτρης.

Προκειμένου να παραδώσει το φορτίο με τα εμφιαλωμένα νερά που ο Δήμος Ληξουρίου έστειλε ως ενίσχυση στους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας μετά την ομόφωνη απόφαση που πήρε πριν λίγο καιρό το Δημοτικό Συμβούλιο σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης μετά τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Τα εμφιαλωμένα νερά παραδόθηκαν στο Δήμαρχο Διρφύων και Μεσσαπίων κύριο Ψαθά Γεώργιο , ενώ παρόν στην παραλαβή ήταν τόσο η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης Διρφύων και Μεσσαπίων κυρία Μυταλά - Τζεράνη Ευαγγελία όσο και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κύριος Καλαβρής Μιχαήλ.

 
Ο Αντιδήμαρχος κ. Μαρκέτος ο οποίος επισκέφθηκε με το Δήμαρχο τις πληγείσες περιοχές διαπίστωσε το μέγεθος των καταστροφών και μετέφερε στους ανθρώπους του Δήμου Διρφύων και Μεσσαπίων την αμέριστη συμπαράστασή μας.
Ο Δήμαρχος κ. Ψαθάς με τη σειρά του ευχαρίστησε το Δήμο μας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που κατέθεσαν για εμφιαλωμένο νερό και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση. 

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency