Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
25/08/2020

Τρίχρονο κοριτσάκι διασώθηκε από φέρι μποτ στο Αντίρριο

Στη διάσωση ενός κοριτσιού τριών χρονών συμμετείχε το φέρι- μποτ «Σαλαμινομάχος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Ρίου- Αντιρρίου, το πρωί της Δευτέρας 24 Αυγούστου.

Το κοριτσάκι βρισκόταν πάνω σε φουσκωτό σωσίβιο και όπως φαίνεται παρασύρθηκε από τα ρεύματα στην παραλία του Αντιρρίου.

Οι γονείς ειδοποίησαν το λιμενικό και το φέρι μποτ που εκτελούσε δρομολόγιο εκείνη την ώρα προσέγγισε το μικρό παιδί και τα μέλη του πληρώματος το διέσωσαν. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το παιδί είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του καπετάνιου του φέρι μποτ, στη θάλασσα δεν υπήρχαν ιδιαίτερα έντονοι κυματισμοί, ωστόσο είχε πολύ δυνατά ρεύματα, τα οποία παρέσυραν πολύ γρήγορα το κοριτσάκι στα βαθιά. Ανέφερε, επίσης, πως η μικρή ήταν σε κατάσταση σοκ και είχε γαντζωθεί στο φουσκωτό (μονόκερος) στο οποίο βρισκόταν, χωρίς να κουνιέται.

«Είχε γαντζωθεί στο φουσκωτό, είχε γίνει ένα με τον μονόκερο, δεν διακρινόταν καν», δήλωσε ο καπετάνιος και ανέφερε πως μέχρι τη στιγμή που την παρέδωσαν στους γονείς της δεν είχε μιλήσει καθόλου από το φόβο της, ενώ στην ίδια κατάσταση βρισκόταν και η μητέρα της όταν την παρέλαβε.

Πηγή: https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/256842_trihrono-koritsaki-diasothike-apo-feri-mpot-sto-antirrio

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency