Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/08/2020

Βίντεο για την προβολή της Κεφαλονιάς!

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Δήμου Αργοστολίου, κα Μαρίνα Βεργωτή παραχώρησε συνέντευξη στον Eλληνογερμανό κ. Ίον Λιναρδάτο. 

Ο κ. Ιον Λιναρδάτος με τεράστια εμπειρία και δράση στο χώρο του μάρκετινγκ και των δημοσίων σχέσεων στην αγορά της Γερμανίας, μαζί με τους συνεργάτες του Nils και TimKullack αυτή την περίοδο γυρίζουν ένα βίντεο για την Κεφαλονιά και την φιλοξενία της θέλοντας να τονίσουν πόσο ξεχωριστός προορισμός είναι.

Η κα Βεργωτή μίλησε για το νησί μας και τις ομορφιές του, τονίζοντας ότι είναι ένας παρθένος, αυθεντικός προορισμός ιδανικός για οικογένειες. Επίσης παρουσίασε όλες τις δράσεις που έχει πραγματοποιήσει η τουριστική επιτροπή και τον σχεδιασμό για τους επόμενους μήνες.

Το βίντεο θα προωθηθεί στοYouTubechannel και σε αλλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (socialmedia).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ιον Λιναρδάτο και τους συνεργάτες του για την θαυμάσια πρωτοβουλία τους και να επιδοκιμάσουμε κάθε προσπάθεια προβολής του νησιού μας.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency