Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
13/08/2020

«αγαΠάμε Κεφαλονιά» το νέο διαφημιστικό σποτ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη!

Από τα πρώτα σποτ για φέτος το καλοκαίρι είναι η διαφημιστική καμπάνια από το επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης «αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά και Ιθάκη».

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη, ξεχωρίζουν για τα υπέροχα μαγευτικά τοπία, τα γαλαζοπράσινα νερά, τις δασώδεις εκτάσεις...Πλήθος κόσμου ταξιδεύει κάθε χρόνο για να απολαύσει την ομορφιά του τόπου μας καθώς το νησί μας προσφέρεται για κάθε είδους τουρισμό (οινοτουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό κ.α.), αλλά μπορούν και να το χαρούν όλες οι ηλικίες, από οικογένειες μέχρι και ζευγάρια! Οι παραλίες μας καλύπτουν όλα τα γούστα! Απόμερες, απομονωμένες, με συνωστισμό, με άμμο, με βότσαλο... Επίσης, τα παραδοσιακά μας προιόντα, ξακουστά και πεντανόστημα... Ό,τι και να πούμε για τα νησιά μας, είναι λίγο... Δυστυχώς, η πανδημία του κορονοιου έχει επηρεάσει αρνητικά τον τουρισμό όχι μόνο της Κεφαλονιάς αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από αυτό το υπέροχο βίντεο ο Βασίλης Λουκάτος και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν όλη αυτή την ομορφιά του τόπου μας, με ελπίδα για ένα καλύτερο τουριστικό μέλλον.

Χθες, έκανε την πρώτη προβολή στο Youtube η καμπάνια για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, μια πρωτοβουλία από το επιμελητήριο μας. Από ότι καταλαβαίνουμε,  η προβολή της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα γυρίσει τον κόσμο των  Κοινωνικών Δικτύων!
«Η καμπάνια "αγαΠΑΜΕ Κεφαλονιά" είναι μια ενέργεια προώθησης του τουριστικού προιόντος και έχει σχεδιαστεί για τα έτη 2020 και 2021.
Η ομάδα του Επιμελητηρίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Σπαθή, σχεδίασε το πρώτο σποτ το οποίο θα προωθηθεί από τηλεοπτικά δίκτυα και διαδικτυακά μέσα προκειμένου να στηριχθούν οι επιχειρήσεις των νησιών μας ιδιαίτερα τη περίοδο που διανύουμε.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται και ομάδα τηλεοπτικού καναλιού που θα δημιουργήσει ένα επεισόδιο- ταξιδιωτικό οδηγό που θα προβληθεί σε κανάλια όλης της χώρας, αναδεικνύοντας πέρα από τις ομορφιές των νησιών μας , τη κουλτούρα, τη γαστρονομία και το ταμπεραμέντο των κατοίκων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης».  Επιμελητήριο
 
 
 

 

 

 

Πολυμέσα

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency