Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
05/08/2020

Επιδείνωση καιρού στα Ιόνια νησιά

Επιδείνωση Καιρού στα Ιόνια Νησιά αύριο Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 και την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020. Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες.

 Έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται για αύριο, Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020, και μεθαύριο, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020, στα νησιά του Ιονίου, Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε σήμερα (4/8/2020) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου:
από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (5/8/2020), και τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες της Πέμπτης (6/8/2020).

Επισυνάπτονται οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες για την προστασία τους απ την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων:

https://drive.google.com/file/d/1UgRYs60T31a8BqqZi16dZLItfHlpa8EW/view?usp=sharing
Περισσότερες λεπτομέρειες και δελτία καιρού στην την ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) στη διεύθυνση: www.hnms.gr
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency