Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
28/07/2020

Tο πρώτο πρόστιμο για φέτος για καύση ξερών χόρτων

Επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19-07-2020 το πρώτο πρόστιμο για φέτος για καύση ξερών χόρτων και κλαδιών από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αργοστολίου. 

 

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 400 ευρώ, κατά εφαρμογή της υπ΄ αριθμ.19/ 2020 Πυροσβεστικής Διάταξης, σε μόνιμο κάτοικο που είχε ανάψει φωτιά για να κάψει κλαδιά και χόρτα χωρίς την τήρηση των μέτρων που προβλέπονται κατά παράβαση της παρ. 4 του άρθρου 4 της υπ αρ. 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης, όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αρ. 9α/2005 Πυροσβεστική Διάταξη.
Η ΔΙ.Π.Υ.Ν Κεφαλονιάς βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση και το αρμόδιο Ανακριτικό τμήμα της διενεργεί εντατικούς ελέγχους για την τήρηση της νομοθεσίας. 

Τέλος εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή όλων των κατοίκων του νησιού μας να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν εργασίες που μπορεί να προκαλέσουν έναρξη πυρκαγιάς καθότι ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός και η εφαρμογή του είναι απαρέγκλιτη.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency