Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/07/2020

Υλοποίηση του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής

Στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), ενημερώνονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συμπολίτες μας, ότι, συνεχίζεται 1 η διανομή των προσφερομένων ειδών.

Συγκεκριμένα στο νησί μας, η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο αποθήκευσης του ΤΕΒΑ (κτήριο σε απόσταση 150 μέτρων περίπου από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης στο Αργοστόλι, στο οποίο θα υπάρχει ειδική σήμανση), την Παρασκευή 31 Ιουλίου.
Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και αποδεικτικό έγγραφο του ΑΜΚΑ. Καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ένα στυλό, μάσκα ατομικής προστασίας και μία ισοθερμική σακούλα με πάγο γιατί θα παραληφθούν και ευαίσθητα προϊόντα.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και παρακαλούνται να προσέρχονται την ώρα που έχουν ενημερωθεί, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αν και θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας που ισχύουν, για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αν οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, δεν δύναται να προσέλθει, μπορεί να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον (πρωτότυπη εξουσιοδότηση με γνήσιο της υπογραφής και ΑΜΚΑ δικαιούχου), ο οποίος θα παραλάβει τα διανεμόμενα είδη.
Για οποιαδήποτε ενημέρωση παρακαλείστε να τηλεφωνείτε στα τηλέφωνα:
26713-62701 και 700.

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency