Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
27/03/2020

Ένωση φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελμάτων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης

Ενημέρωση προς επιχειρήσεις και εργαζόμενους, υποβάλλουμε αιτήσεις όταν είμαστε 100% σίγουροι!

Τα λογιστικά γραφεία πριν υποβάλλουν οποιαδήποτε αίτηση θα πρέπει να διαβάσουν- κατανοήσουν όλη τη νέα νομολογία για να εφαρμόσουν σωστά όλα τα νέα μέτρα. Κατανοούμε την αγωνία και το άγχος όλων σας. Να είστε σίγουροι ότι ο κάθε συνάδελφος λογιστής θα κάνει για άλλη μια φορά το καλύτερο για την επιχείρηση σας. Για να μπορέσουμε όμως να ανταποκριθούμε σε όλη αυτή την πληθώρα των αποφάσεων θα πρέπει να κάνετε υπομονή . Όσον αφορά τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων αυτοί θα πρέπει αυτοπροσωπως ή μέσω των λογιστών τους να υποβάλλουν αίτηση σε εφαρμογή που θα ανοίξει την 1η Απριλίου.

Σας παρακαλούμε θερμά μην καλείτε συνεχώς τα λογιστικά γραφεία, δεν είμαστε σε θέση ακόμα να δώσουμε σε όλους απαντήσεις.
Οι πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου είναι συνεχείς, χρειαζόμαστε χρόνο για να τις κατανοήσουμε και να τις εφαρμόσουμε με δεδομένο το πρόβλημα του χρόνου.

Επίσης να σας τονίσουμε ότι η όποια εξαγγελία ή τηλεοπτικό σχόλιο δεν αποτελεί βάση εφαρμογής κανενός μέτρου, το μόνο που αποτελεί επίσημο μέτρο είναι αυτό που είναι νομοθετημένο!

Σας ευχαριστούμε

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 27/3/2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency