Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
24/03/2020

Παράταση υποβολής αιτήσεων στο «Κέντρο Διήμερης- Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία ΥΠΕΡΙΩΝ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» με αριθμ. 11/23-03-2020 αποφασίζει την παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων με αριθμ. πρόσκλησης 322/09.03.2020, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΥΠΕΡΙΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020», ένα (1) άτομο ειδικότητας ψυχιάτρου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, και καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακάτω θέση εργασίας – ειδικότητα:

I. Κωδικός Θέσης Α1: Ιατρός – Ψυχίατρος(ΠΕ)
Αφορά σε μία (1) θέση μερικής απασχόλησης.
Η σύμβαση της ανωτέρω θέσης εργασίας θα είναι διάρκειας μέχρι και τρία έτη και με δυνατότητα ανανέωσης-επέκτασης μετά από παράταση του προγράμματος.
Οι Αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή έως και την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ στην γραμματεία του Κ.Δ.Η.Φ., Περιοχή Λογγός Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 322/09.03.2020) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Ένωσης.

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency