Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
10/03/2020

Άνοιξαν οι αιτήσεις για θέση εργασίας στην «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ» προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία ΥΠΕΡΙΩΝ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020», ένα (1) άτομο ειδικότητας ψυχιάτρου και καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παρακάτω θέση εργασίας – ειδικότητα:

I. Κωδικός Θέσης Α1: Ιατρός – Ψυχίατρος(ΠΕ)
Αφορά σε μία (1) θέση μερικής απασχόλησης.
Η σύμβαση της ανωτέρω θέσης εργασίας θα είναι διάρκειας μέχρι και τρία έτη και με δυνατότητα ανανέωσης-επέκτασης μετά από παράταση του προγράμματος.

Οι Αιτήσεις θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από τη Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην γραμματεία του Κ.Δ.Η.Φ., Περιοχή Λογγός Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ. 322/09.03.2020) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Ένωσης.

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου

Youtube Feed

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency