Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
14/02/2020

Ευχαριστήρια Επιστολή από τον Πύραρχο Βασίλειο Ρ. Σολδάτο

Αποχωρώντας από την Π.Υ. Κεφαλονιάς για την ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ηλείας, ως Διοικητής αυτής κατόπιν των πρόσφατων κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος και της προαγωγής μου στο βαθμό του Πυράρχου, μετά από 20 χρόνια θητείας μου στην Π.Υ. Κεφαλονιάς, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, για την προαγωγή και την τιμητική τοποθέτηση μου. 

Ευχαριστώ όλη την τοπική κοινωνία, την Αντιπεριφέρεια Κεφαλληνίας & Ιθάκης, τους Δήμους Αργοστολίου, Σάμης, Παλικής, Ιθάκης, την Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, το ΕΚΑΒ, όλους τους κρατικούς φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την άψογη συνεργασία πού είχαμε και την αμέριστη βοήθεια που προσέφεραν στην Υπηρεσία μας, καθώς και τις Οργανώσεις του Νομού, όπως και ιδιώτες και επιχειρηματίες που με προσωπική πρωτοβουλία επιδείκνυαν την συμπαράστασή τους στο έργο μας. Την ευγνωμοσύνη μου θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους και στον καθένα ξεχωριστά, της Π.Υ. Αργοστολίου, των Πυροσβεστικών Κλιμακίων Σάμης, Ληξουρίου και Ιθάκης, στους υπηρετούντες στην 359 ΜΑΕΔΥ (PZL) που εδρεύει στον αερολιμένα Κεφαλονιάς, καθώς και στις Εθελοντικές Ομάδες, για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Μετά τιμής
Βασίλειος Ρ. Σολδάτος
Πύραρχος

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency