Το online περιοδικό για την Κεφαλονιά
22/11/2019

Το σύστημα της Έξυπνης Στάθμευσης στο Αργοστόλι

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Αργοστολίου δεν παρέλαβε ούτε μελέτη ούτε έργο που να δύναται να ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά». Η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της δίνουν καθημερινά αγώνα προκειμένου να προλάβουν να προετοιμάσουν φακέλους προς ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Όσον αφορά το σύστημα Έξυπνης Στάθμευσης στο Αργοστόλι, προσπαθήσαμε ακόμα και με έκτακτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και του Δημοτικού Συμβουλίου, να υποβάλλουμε το αίτημά μας. Όλοι ξέρουμε ποιοι ψήφισαν, ποιοι δεν ψήφισαν και παρουσίασαν το έργο με υψηλό προϋπολογισμό. Προς υπεύθυνη ενημέρωση των δημοτών μας, ο Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος επικοινώνησε με τη Διαχειριστική Αρχή και την ΠΙΝ και πήρε τη διαβεβαίωση ότι στο επόμενο δίμηνο η πρότασή μας θα ενταχθεί.

Η ένταξη αυτή θα αποτελεί και το πρώτο μεγάλο βήμα για την επίλυση τουκυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης του Αργοστολίου.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Youtube Feed

Instagram Feed

kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)
kefalonitis (kefalonitismag)

Copyright © 2002 - 2018 kefalonitis.com
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του kefalonitis.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Dual Design Agency